020 846 36 38 | Kinkerstraat 61 Amsterdam info@narawellness.nl

Stien den Hollander (20), beter bekend als zangeres en rapper S10, bracht onlangs haar tweede album Vlinders uit. Ze woont sinds vorig jaar zomer in Amsterdam, shopt graag bij Patta en vermijdt Artis.

Café

“Kat in de Wijngaert in de Jordaan. Zo’n typisch ouderwetse kroeg; volgens mij een stamkroeg voor veel wat oudere Amsterdammers. Ik woonde daar in de buurt en vrienden van me gingen er werken. Daar was ik elke vrijdag en zaterdag te vinden.”

Uitgaan

“Ik was eigenlijk nooit echt van het uitgaan. En toen kwam covid en ging alles dicht. Dat vond ik toen ineens heel erg. Dus toen het nog mocht, afgelopen zomer, heb ik overal op het terras gezeten. Heb het allemaal nog even meegepakt. Nu mis ik het heel erg.”

Dagelijkse boodschappen

“Bij mij in de straat, in Oud-Zuid, zit een Albert Heijn. Die is alleen zo klein; het is gewoon één route. De supermarkten zijn in Amsterdam sowieso erg klein, valt me op. Dus ik moet ook naar een andere, ­grotere supermarkt, om mijn boodschappen aan te vullen.”

Amsterdam voor kinderen

“Ik ging als kind altijd met mijn moeder naar het Vondelpark Openluchttheater. Daar heb ik mooie herinneringen aan.”

Favoriet vervoermiddel

“Sinds ik hier woon, ruim een jaar alweer, pak ik voor bijna alles een Uber. Ik heb een fiets en zou overal ook best heen kunnen fietsen, maar ik doe het gewoon niet. Ik vind het heerlijk in de auto. En het is redelijk goedkoop. Het voelt een beetje als een verslaving; ik hoop dat het een fase is.”

Nara thai massage amsterdam
BEELD LIN WOLDENDORP

Beste plek om te relaxen 

“Gewoon thuis. Ik vind het heerlijk om wat aan te klooien, dingetjes op te ruimen. Ik heb een druk leven, dus als ik dan even alleen kan zijn, geniet ik daar echt van. Ook ga ik één keer per maand naar Nara Wellness aan de Kinkerstraat, voor een massage.”

Wil niet dood gevonden worden in…

“Artis. Ik ben heel bang voor vogels, vooral voor de wat grotere exemplaren. Ik word al bang als ik van een afstand naar ze kijk. Meerdere keren heb ik al in Artis gedacht: ik moet hier weg.”

Lees het hele artikel