020 846 36 38 | Kinkerstraat 61 Amsterdam info@narawellness.nl
massage salon amsterdam nara thai

Dé Massage salon van Amsterdam

Wij bieden verschillende massages aan. Zo is er altijd een passende massage voor u!

Traditioneel Thaise Massage (no oil)

Traditionele Thaise massage of nuat phaen boran, is een van ’s werelds oudste geneesmethoden. Thaise mensen zagen ziekte als onbalans in het lichaam of de geest en ze zochten hulp in de lokale tempel om dit te verhelpen. De traditioneel Thaise massage richt zich op het stimuleren van de bloedcirculatie rond probleemgebieden in het lichaam.

Duur Prijs
30 min € 45
60 min € 65
90 min € 100
120 min € 130

Thai Traditional Massage (with oil)

Bij een traditioneel Thaise massage worden er diverse massage technieken gebruikt om energiekanalen beter te laten doorstromen. Hierdoor brengt het lichaam zichzelf weer in balans. Het masseren van specifieke drukpunten wordt gecombineerd met het samendrukken en strekken van spieren middels yoga-achtige rekoefeningen. Deze massage wordt uitgevoerd met olie.
Duur Prijs
30 min € 40
60 min € 60
90 min € 90
120 min € 120

Deep Tissue Massage

Een deep tissue massage richt zich nog meer op het bindweefsel rondom uw spieren. De massage is krachtig en heeft als hoofddoel het stimuleren van de doorbloeding in uw spieren. Bovendien worden afvalstoffen in uw spieren met deze massage snel afgevoerd. Deze massage is aan te bevelen aan mensen die weinig bewegen en bijvoorbeeld veel zitten.

Duur Prijs
30 min € 45
60 min € 65
90 min € 100
120 min € 130

Zweedse Massage

Zweedse massage is een therapeutische massagebehandeling voor het hele lichaam die de zachte weefsels en spieren masseert om de gezondheid te helpen herstellen – waardoor er een kalmerend en balancerend effect op het zenuwstelsel ontstaat.

Duur Prijs
60 min € 60
90 min € 90
120 min € 120

Aroma Therapy and Hot Oil Massage

Aromatherapie, of therapie met essentiële oliën, is het gebruik van aroma producerende oliën (etherische oliën) van een plant om ziekten te behandelen. Essentiële oliën worden gewonnen uit de bloemen, bladeren, stengels, schors, schil of wortels van een plant. De oliën worden gemengd met een andere stof (zoals olie, alcohol of lotion) en vervolgens op de huid aangebracht, in de lucht gespoten of ingeademd. Je kunt de oliën ook in de huid masseren of in badwater gieten. De geuren in de oliën stimuleren de zenuwen in de neus. Die zenuwen sturen impulsen naar het deel van de hersenen dat het geheugen en de emotie controleert. Afhankelijk van het type olie is het resultaat op het lichaam kalmerend of stimulerend.

Duur Prijs
30 min € 45
60 min € 65
90 min € 100
120 min € 130

Nara Thai Massage Mixed Hot Stone

De specialiteit van onze massage salon in Amsterdam! Deze massage is een combinatie van massage technieken met de focus op ‘hot stone massage’ waarbij de verwarmde stenen worden gebruikt voor een betere doorbloeding. Een ware sensatie voor het lichaam.

Duur Prijs
60 min € 70
90 min € 110
120 min € 140

Hoofd- Schouder & Voetmassage

Bij deze heerlijke ontspannen massage ligt de focus van de masseuse op uw hoofd- schouders en voeten. Deze massage zorgt voor een totale ontspanning van het lichaam en een betere doorbloeding van de bovengenoemde delen van het lichaam.

Duur Prijs
30 min € 40
60 min € 60
90 min € 90
120 min € 120
massage salon amsterdam top rated by treatwell

Beauty & Huidverzorging

Spa Facial Treatment

Elke dag staat onze huid bloot aan stress en vervuiling en dit heeft vervelende gevolgen. Een facial oftewel gezichtsbehandeling en maakt de huid stralender, jonger en gezonder.

Duur Prijs
45 min € 60
60 min € 85
Basic Pedicure

Elke dag staat onze huid bloot aan stress en vervuiling en dit heeft vervelende gevolgen. Een facial oftewel gezichtsbehandeling en maakt de huid stralender, jonger en gezonder. Wij helpen je graag bij Nara Wellness, zo zit je nog lekkerder in je vel!

Duur Prijs
30 min € 35
Spa Pedicure

Soms moeten je voeten verzorgd worden vanwege een medische noodzaak zoals diabetes, maar je kunt ook je voeten mooier te laten maken bij een pedicure zodat je met verzorgde voeten in je zomerschoenen kunt stappen. Een cosmetische pedicurebehandeling bestaat onder andere uit het weghalen van eelt en likdoorns,
het knippen en vijlen van nagels, het aanbrengen van gellak, gelnagels of een french manicure.

Duur Prijs
60 min € 60
massage salon amsterdam nara wellness
massage salon nara wellness thai massage
thai massage salon amsterdam

Laat je verwennen in onze massage salon in Amsterdam

TOP RATED door Treatwell

Wij zijn als beste massage salon van Amsterdam zijn wij beoordeeld door Treatwell. Onlangs werden onze massage salons ook nog eens uitgelicht in het bekende magazine Marie Claire. Dat geeft alvast een goed gevoel! Onderstaand vindt u een overzicht van onze massages en schoonheidsbehandelingen.

Bezoek onze massage salons in Amsterdam

U kunt bij ons terecht voor een massage- of beauty arrangement op drie locaties in het hart van Amsterdam. Een heerlijk begin van een dagje Amsterdam! Wij zijn te vinden op het Sarphatipark, in de Kinkerstraat en in de van Woustraat.

samila spa massage

Samila Spa

Sarphatipark 12
020 - 73 70 94 2

Website

veranda massage

Veranda Wellness

Van Woustraat 35
020 – 73 71 66 2

Website

nara massage

Nara Wellness

Kinkerstraat 61
020 – 84 63 63 8